Home
Denmark
Qatar
Singapore
Scotland
Korea
Contact us
Diving
Video
Guest Book
Lis Paintings
GPS Map
Harley Davidson
Photo

Sidste nyt!!

Latest news!!

 

24. August 2010.

Lidt om Skotland tilføjet.

A little bit about Scotland added.


 

Korea

Sabrina school

Our appartment

Our area

Trip feb. 2002

Denmark-Uruguay

 

Kasper

Paintings

Christmas 2002

Phillipines

Mountain

Holiday on Jeju

Billeder fra bjergbestigning.

Pictures from mountain climbing.

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse (Click the pictures to view them in full size).

Søndag den 3. Marts var vi på bjergbestigning. Med var Joannes, Finn og Niels. Stedet var 1 times kørsel sydvest for Ulsan. Vi havde været i området før for at lede efter et vandfald. Dengang fandt vi det ikke, så dagens mål var at finde vandfaldet.  Områdets højeste punkt er på 1208 meter. Vi fandt vandfaldet efter ca. 15 minutter. Da vi selvfølgelig ikke var kureret for bjergbestigning på det tidspunkt, blev vi enige om at fortsætte opad. Efter 3 1/2 times hård opstigning var vi nået op i 1100 meters højde. På det tidspunkt var der godt en times opstigning tilbage for at nå toppen i 1208 meter, men vi måtte vende om for at nå ned inden det blev mørkt. Nyt angreb på toppen er allerede planlagt.

We were on mountain climbing Sunday the 3rd. March together with Joannes, Finn and Niels. The mountain was one hour drive south west of Ulsan. We had been in the area before looking for a water fall. At that time we didn't find the water fall, so the target was to find it. The highest point in the area is 1208 m. We found the water fall after 15 min. At that time we were not cured for mountain climbing, so we agreed to continue. We reached 1100 m. after 3 1/2 hour tuff climbing. We gave up trying to reach the top. We had to return before darkness.

 

Vandfaldet manglede vand, da vinteren er meget tør. Nogle steder var der reb til rådighed. Så går det opad. Finn holder øje med at Lis kommer op. Pause. Vi kom så højt at der stadig lå sne.
  Niels på en bjergtop.   Det sidste stykke var rigtig svært. Udsigten var fantastik flot. I 1100 meters højde.