Home
Denmark
Qatar
Singapore
Scotland
Korea
Contact us
Diving
Video
Guest Book
Lis Paintings
GPS Map
Harley Davidson
Photo

Sidste nyt!!

Latest news!!

 

24. August 2010.

Lidt om Skotland tilføjet.

A little bit about Scotland added.


 

Diving

Aladin interface

Morten log

Lis log

Jeju April 2002

Philipines Jan 2003

Maldives Jan 2006

             

Dykning på Filippinerne i januar 2003

Klik på billederne for at se dem i fuld størelse.

 

Området Puerto Galera & Verde Island på Filippinerne er et godt dykkersted. Vælger man at bo i nærheden af Sabang er der mere end 30 sites inden for 5 min. sejlads. Det er også et billigt område. Rimelig beboelse fås fra dkr. 70,-. Et godt måltid mad på en restaurant koster dkr. 10 - 20,-. Øl og drinks koster dkr. 5,- på en bar (happy hour 1/2 pris). Et guided dyk koster dkr. 100 - 120,- incl. tank og vægt.

Vi dykkede hos Scandinavian Divers som holder til på Big La Laguna Beach tæt på Sabang. Scandinavian Divers er et dansk ejet dykker center. Den daglige drift er en kombination af danskere og filippinere.

Området er strømfuldt (op til 6 kt) så gode guides der kender området er vigtigt. Vi havde 11 dyk med en maximum dybde på mellem 19 og 43 meter. Sigtbarheden var 10 - 25 meter og vandtemperaturen 25 grader. 5 mm våddragt var som minimum nødvendig. Området er rig på både hård og soft koral. Soft korallen var specielt flot. Der er masser af fisk...vi så bla. 2 hvid tippet rev hajer på ca 1.5 meters længde. De lå og hvilede sig i en lav grotte på 27 meters dybde. Vi kom helt tæt på....ca. 2 meter. En stor oplevelse. Vi så utroligt mange Nudibranches (en lille snegle art).

Billederne herunder er taget af 2 hollændere som vi dykkede sammen med.

Nudibranch 2-3 cm ??? Lion fisk (giftig) Muræneål Skorpion fisk ???
   
Lion fisk Cat fisk Sikkerhedsstop efter 43 meters dyk Lis fodrer bat fisk